Bring! boodschappenlijstje app geld besparen

Boodschappenlijstje app ‘Bring!’ 📋 Review: super handig

Delen:

Net als vrijwel iedereen doe ik wekelijks boodschappen. Mijn favoriete supermarkten zijn de Lidl en de Albert Heijn. Voordat ik boodschappen ga doen, zorg ik er altijd voor dat ik mijn boodschappenlijstje in de app ‘Bring!’ ingevuld klaar heb staan. Dit doe ik om dure onnodige impulsaankopen te voorkomen, wie heeft er geen last van? In deze blog leg ik uit waarom de boodschappenlijst app van ‘Bring!’ naar mijn mening de beste app is als standaard hulpmiddel tijdens het boodschappen doen om geld te besparen. Is geld besparen in de supermarkt jouw “hobby”, check dan ook zeker even de blog van Gierige Gerda.

Bring! boodschappenlijstje app (Engelstalige video maar de app is beschikbaar in het Nederlands)

Lees ookLidl Plus App review & tips plus vergelijking met AH app

Alle functies van boodschappenlijstje app ‘Bring!’ zijn gratis beschikbaar

De functies in de boodschappenlijstje app ‘Bring!’ zijn allemaal gratis beschikbaar. Er zijn geen premium functies waarvoor je moet betalen. De app is zeer compleet en er zijn geen belangrijke functies die ik momenteel mis.

Digitaal boodschappenlijstje en daarmee milieuvriendelijk

Niet langer een kladblokje kopen om daarop te kliederen en hierna die boodschappenlijstjes weer weggooien en/of kwijt raken. De ‘Bring!’ app zorgt voor een digitaal boodschappenlijstje waarmee je gemakkelijk papier kunt besparen en daarmee geld.

Gemakkelijk wijzigen aanbrengen in de digitale boodschappenlijst app

Op ieder moment is het mogelijk om iets toe te voegen of te wijzigen op je boodschappenlijstje van ‘Bring!’ Het handige van een digitale boodschappenlijst is dat je deze altijd bij je hebt in je broekzak of op de computer.

Geld besparen met een boodschappenlijstje

Een van te voren gemaakt boodschappenlijstje in de app ‘Bring!’ voorkomt impuls aankopen in de supermarkt als je je tenminste eraan houdt. Indien je je er aan houdt is het gemakkelijk om op deze manier binnen je supermarkt budget te blijven.

Eigen foto’s instellen voor producten op je ‘Bring!’ boodschappenlijst

In plaats van een saai geschreven tekst: “banaan” of een banaan icoontje is er ook de mogelijkheid om een foto op je boodschappenlijst neer te zetten van een banaan. Op deze manier is er de mogelijkheid om van je boodschappenlijstje een soort foto collage te maken van producten die je wilt kopen. Niet langer een saai boodschappenlijstje!

Per product dat je wilt kopen kan je gemakkelijk de hoeveelheid en een omschrijving toevoegen

Je zou bijvoorbeeld als extra omschrijving neer kunnen zetten: “vijf vloerbroden”. Het aantal en de omschrijving kan je gemakkelijk op ieder moment weer aanpassen. Bij een papieren boodschappenlijst zou dit voor een doorgekrast en onoverzichtelijk lijstje zorgen, niets is minder waar bij de app ‘Bring!’

Inspiratie op doen via de ‘Bring!’ app

In de ‘Bring!’ app kan je gemakkelijk inspiratie op doen voor verschillende recepten. Vervolgens kun je de ingrediënten conform het recept gemakkelijk direct toevoegen vanuit het recept aan je boodschappenlijst.

Gemakkelijk beheren van het ‘Bring!’ boodschappenlijstje

De ‘Bring!’ app en de bijbehorende gegevens kan je online wijzigen en inzien via verschillende apparaten waaronder jouw mobiel, tablet, laptop en/of PC. Hierdoor kun je op ieder moment iets toevoegen aan je boodschappenlijstje terwijl je bezig bent.

Anoniem een account aanmaken via Apple ID

Het is mogelijk om een account aan te maken zonder je e-mail adres door te geven. Hierdoor kun je anoniem je boodschappenlijstje in ‘Bring!’ bijhouden en maken. Je gebruik hiervoor simpelweg je Apple ID waardoor je kunt inloggen zonder je per sé zorgen te hoeven maken over ‘privacy’.

Boodschappenlijstje afdrukken en delen

Het is mogelijk om je boodschappenlijstje af te drukken op papier (liever niet natuurlijk). Daarnaast kun je het gemakkelijk delen via e-mail, whatsapp etc.

Klanten kaarten/pasjes toevoegen in de app

Je kunt in de ‘Bring!’ app jouw pasjes toevoegen. Zelf heb ik mijn AH bonus kaart hierin toegevoegd. Dit is handig tijdens het boodschappen doen aangezien je dan toch jouw digitale boodschappenlijstje in de ‘Bring!’ app voor je neus hebt.

Onbeperkt meerdere boodschappenlijstjes aanmaken in de ‘Bring!’ app

Het is mogelijk om onbeperkt verschillende boodschappenlijstjes aan te maken in de ‘Bring!’ app. Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld de volgende gevallen:

  • Boodschappenlijstje voor thuis met je gezin;
  • Boodschappenlijst voor op werk met je collega’s;
  • Boodschappenlijstje voor een feestje waarbij iedereen zijn eigen eten en drinken meeneemt;
  • Boodschappenlijst voor een vakantiehuisje met vrienden waarbij iedereen van te voren boodschappen wilt doen om mee te nemen;
  • Voor elke supermarkt een verschillende boodschappenlijstje: een Lidl boodschappenlijst en eentje voor de Albert Heijn.

Onthoud recent gekochte producten

De ‘Bring!’ app onthoud de producten voor je die eerder op je boodschappenlijstjes hebben gestaan. Dit is handig als je een nieuwe boodschappenlijst maakt en niet zo goed weet wat je in huis wilt hebben. Daarnaast kan je hiermee snel je boodschappenlijstje vullen met de boodschappen die jij specifiek graag wilt.

Gepersonaliseerde suggesties voor boodschappen op basis van je aankopen

De ‘Bring!’ app biedt de mogelijkheid om suggesties te doen op basis van jouw eerdere aankopen. Dit kan handig zijn omdat sommige producten vaak samen worden gekocht. Hierdoor vergeet je minder snel iets.

‘Bring!’ gezamenlijk boodschappenlijstje

Je kunt eenvoudig iedereen uitnodigen die mee moet helpen om het boodschappenlijstje te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je partner, gezin of huisgenoten.

Handige notificatie mededelingen vanuit de ‘Bring!’ app

Je kunt drie verschillende mededelingen sturen:

  • Een notificatie nadat je het boodschappenlijstje ge-update hebt;
  • Vanuit de ‘Bring!’ app een notificatie sturen dat je de boodschappen hebt gedaan;
  • Een melding sturen om daarmee door te geven dat je boodschappen gaat doen zodat er ‘last minute’ nog wijzigingen in het lijstje gemaakt kunnen worden.

Lees ook: Hoge rente tips digitaal koopzegels sparen bij de Albert Heijn

Conclusie

De ‘Bring!’ app is een ideaal hulpmiddel om boodschappen mee te doen. Het maakt niet uit waar: op je werk, voor een feestje of voor thuis. ‘Bring!’ komt altijd van pas.

Gebruik jij zelf ook een digitaal boodschappenlijstje? Welke? Indien niet, waarom niet? Ik ben benieuwd, laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.