CoinMarketCap Earn

Nieuw: CoinMarketCap Earn | Coinbase Earn alternatief

Delen:
'CoinMarketCap' lanceert 'CoinMarketCap Earn' om gratis crypto te verdienen
CoinMarketCap lanceert CoinMarketCap Earn om gratis crypto te verdienen

Iedereen die enigszins bekend is met crypto kent natuurlijk Coinbase Earn. CoinMarketCap Earn is een alternatief voor Coinbase Earn. CoinMarketCap Earn is in essentie zeer vergelijkbaar met CoinBase Earn, waarbij het design ook veel op elkaar lijkt. Het werkt in principe heel eenvoudig: je beantwoord de vragen en hiermee verdien je crypto. Op deze manier maak je op een laagdrempelige manier kennis met specifieke cryptocurrency en beloont CoinMarketCap Earn je hiervoor. In deze blog geef ik je wat uitleg over CoinMarketCap Earn en zal ik regelmatig de antwoorden neerzetten voor de vragen zodat je super gemakkelijk crypto kunt verdienen. Deze cryptocurrencies kun je direct verkopen voor geld in euro en overmaken naar je bankrekening. Indien je het niet verkoopt is het natuurlijk een leuke manier om kennis te maken met crypto en hierin gratis te investeren omdat je het gratis krijgt na beantwoording van vragen.

Laatste update: 14-08-2020

Lees ook: GRATIS CRYPTO VERDIENEN T.W.V. 65 EURO | COINBASE EARN

Gratis tot $10 Band Protocol $BAND crypto verdienen door vragen te beantwoorden op CoinMarketCap Earn

Door onderstaand stappenplan te volgen kun je via CoinMarketCap Earn tot $10 in waarde van de crypto: ‘Band Protocol $BAND’ verdienen en je doet mee aan een trekking met de kans om $300 ‘dollar’ in waarde van deze crypto te winnen. Je kunt de crypto overigens wel gewoon voor euro’s verkopen nadat je deze hebt gekregen.

Let op: de actie voor deze specifieke crypto is geldig t/m woensdag 19 augustus. Indien nieuwe crypto’s te verdienen zijn zullen de antwoorden en vragen ook toegevoegd worden aan deze blog.

Stap 1: maak een account voor Coinbase of Binance

Om de crypto Band Protocol $BAND te kunnen sturen van CoinMarketCap Earn heb je een Coinbase account nodig. Je kunt het ook bijvoorbeeld met een Binance account doen maar ik heb de voorkeur voor Coinbase vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid.

Indien je al een Coinbase account hebt kun je deze stap natuurlijk overslaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor als je al een Binance account of een ander crypto account hebt die je kunt gebruiken.

Stap 2: login bij Coinbase of Coinbase Pro

Om de crypto Band Protocol $BAND te kunnen ontvangen moet je inloggen op Coinbase Pro of Coinbase. Om in te kunnen loggen op Coinbase Pro heb je een Coinbase account nodig. Met andere woorden: met het Coinbase account kan je inloggen op Coinbase én Coinbase Pro en vice versa. Handig toch? Als je de crypto Band Protocol $BAND probeert te vinden dan kan je deze vinden in zowel de Coinbase app als die van Coinbase Pro. Band Protocol $BAND is namelijk recent toegevoegd aan Coinbase Pro en sinds kort ook bij Coinbase.

Stap 3: ga naar je portfolio in Coinbase Pro of Coinbase en zoek naar Band Protocol met de afkorting $BAND

'Band Protocol' $BAND 'Wallet Address' in 'Coinbase Pro' opzoeken
Band Protocol $BAND Wallet Address in Coinbase Pro opzoeken

Kopieer het Wallet Address of houdt deze bij de hand want deze heb je later nodig bij aanmelding voor CoinMarketCap Earn. Dit adres heb je nodig om de gratis crypto van CoinMarketCap Earn te laten sturen naar je Wallet Address in Coinbase Pro.

Stap 4: maak een gratis CoinMarketCap account aan

Een gratis CoinMarketCap account kun je hier aanmaken. Deze heb je nodig om in aanmerking te komen voor gratis crypto van CoinMarketCap Earn.

Lees ook: COINMARKETCAP APP: FAVORIETE APP VOOR CRYPTO PORTFOLIO 

Stap 5: ga naar CoinMarketCap Earn en bekijk alle video’s of speel ze af

Klik hier om naar CoinMarketCap Earn te gaan en bekijk alle drie de video’s. Zie hieronder een screenshot om een impressie te krijgen van hoe dat precies eruit ziet. Dat ziet er zeer vergelijkbaar uit met Coinbase Earn vind je niet?

Video's bekijken voor CoinMarketCap Earn om 'Band Protocol' $BAND te kunnen verdienen
Video’s bekijken voor CoinMarketCap Earn om Band Protocol $BAND te kunnen verdienen

Stap 6: na het bekijken van de video’s klik je op Start the quiz

Start the quiz voor CoinMarketCap Earn Band Protocol $BAND gratis crypto verdienen
Klik op Start the quiz via CoinMarketCap Earn

Je moet dan achtereenvolgens het volgende doen om de quiz te doorlopen:

  • Bevestigen dat je geen robot bent door op een vinkje te klikken;
  • Akkoord gaan met de CoinMarketCap Earn Terms and Conditions anders maak je geen kans op gratis ‘Band Protocol’ $BAND;
  • Vul het e-mail adres in dat je hebt gebruikt om een account aan te maken bij CoinMarketCap;
  • Hierna krijg je de vraag ‘Please provide BAND wallet address’ waarbij je je ‘Wallet Address’ moet invullen (zie stap 3);
  • Vervolgens krijg je de vraag ‘Please provide a memo associated with the BAND wallet address’, hier heb ik zelf ‘N/A’ ingevuld omdat ik Coinbase gebruik;
  • Beantwoord alle vragen in willekeurige volgorde (zie hiervoor stap 7);
  • Klaar!

Stap 7: antwoorden vragen CoinMarketCap Earn voor Band Protocol $BAND in willekeurige volgorde

In tegenstelling tot vragen beantwoorden bij Coinbase Earn staan bij CoinMarketCap Earn de vragen steeds willekeurig door elkaar. Je zult hiervoor daarom door onderstaande vragen en antwoorden moeten zoeken naar het juiste antwoord.

Vraag: ‘Why is Band Protocol important for DeFi and smart contract use-cases?’
Antwoord: ‘It reliably connects smart contracts to any external data-source or API’

Vraag: ‘What is an example of decentralized finance (DeFi) using Band Oracle?’
Antwoord: ‘All of the above’

Vraag: ‘What does Band Protocol offer in comparison to native blockchain-based oracle services?’
Antwoord: ‘Low cost, real-time data, support for any data type, customizability, scalability and cross-chain compatibility’

Vraag: ‘How is the BandChain decentralized oracle network incentivized to fulfill oracle requests?’
Antwoord: ‘Validators and underlying stakers receive a data request fee and block reward’

Vraag: ‘Why are validators who fulfill data requests on BandChain required to stake BAND?’
Antwoord: ‘Align economic incentives for validators to secure the oracle network’

Vraag: ‘What can BAND token holders do to help secure the network and earn a portion of data request fees?’
Antwoord: ‘Delegate or stake Band for for chosen validator(s)’

Vraag: ‘The BAND token is used to pay for transaction fees on BandChain , similarly to ETH on Ethereum. If there is a higher usage of Band oracles then …’
Antwoord: ‘More fees are generated through the network, rewarding validators and stakers’

Stap 8: controleer of je een e-mail hebt ontvangen van CoinMarketCap voor de ingevulde quiz van CoinMarketCap Earn

Je zult een e-mail van CoinMarketCap Earn ontvangen je als je alle stappen hebt doorlopen zoals hierboven genoemd (zie onderstaande screenshot hoe dat eruitziet). Vervolgens dien je te wachten tot de actie voorbij is en dan krijg je bericht via e-mail.

E-mail bevestiging van 'CoinMarketCap Earn' na de antwoorden op de vragen voor 'Band Protocol' $BAND
E-mail bevestiging van CoinMarketCap Earn na de antwoorden op de vragen voor Band Protocol $BAND

Conclusie

CoinMarketCap Earn lijkt enorm veel op CoinBase Earn. Dit maakt niet uit want dit maakt het makkelijk om te gebruiken. Ze werken in essentie allebei hetzelfde. Coinbase Earn werkt echter wel iets gebruiksvriendelijker. Met het stappenplan in deze blog moet jij denk ik ook gemakkelijk alle stappen van CoinMarketCap Earn zonder problemen moeten kunnen doorlopen. Veel succes als je net als ik gratis crypto wilt verdienen door wat vragen te beantwoorden! Dan kun je in ieder geval tegen je vrienden zeggen dat je ook crypto bezit zonder zelf geld te hoeven inleggen. Je kunt de crypto natuurlijk ook altijd direct na ontvangst verkopen en overmaken naar je bankrekening.

Lees ook: BELEGGEN BONUS ACTIE | GELD OF EEN GRATIS AANDEEL


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen beleggingsadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.