Lidl: super goedkoop boodschappen in september 🛒 Tips

Delen:

Sinds 27-08-2020 is het mogelijk om bij alle Lidl supermarkten specifieke boodschappen voor 25 en 50 eurocent (0.25 en 0.50 euro) te kopen. Daarnaast kun je voor 2.99 euro via de ‘Too Good To Go’ app een Lidl groente en fruit verrassingsbox van 2 kilogram kopen. Lidl noemt dit ‘Samen Tegen Voedsel verspilling’, een super goed initiatief natuurlijk en ideaal om geld mee te besparen als consument. Daar komt bij dat het vanaf 31-8-2020 mogelijk is om gratis boodschappen en 5% gratis kassabonkorting te sparen via de gratis boodschappen meter in de Lidl Plus app. Dit bracht mij aan het denken hoe je zo goedkoop mogelijk boodschappen zou kunnen doen bij de Lidl. In deze blog vier tips die je slim kunt combineren om super goedkoop boodschappen te doen bij de Lidl t/m september 2020. Bij de Albert Heijn ga ik komende maand maar even geen boodschappen doen.

Lees ook: CASHBACK EN GRATIS BOODSCHAPPEN T/M NOVEMBER BIJ DE LIDL

Tip 1: ‘Samen Tegen Voedsel Verspilling’ om super goedkoop boodschappen te doen bij de Lidl

Het nieuwe initiatief van de Lidl genaamd ‘Samen Tegen Voedsel verspilling’ is een ideale manier om geld te besparen op boodschappen.

Hoe werkt ‘Samen Tegen Voedsel Verspilling’ bij de Lidl?

Producten die op de laatste dag van de houdbaarheid zijn, zijn vaak nog goed te eten. Het is zonde om deze producten weg te gooien. In plaats daarvan verkoopt Lidl deze super goedkoop! Dit is ideaal voor mensen die iedere dag boodschappen doen. Als je geluk hebt kun je zo elke dag heel goedkoop boodschappen doen.

Lidl: super goedkoop boodschappen doen door voedsel verspilling tegen te gaan bij de Lidl met 'Verspil Mij Niet!' stickers op producten.
Lidl: super goedkoop boodschappen doen door voedsel verspilling tegen te gaan bij de Lidl met ‘Verspil Mij Niet!’ stickers op producten

Welke producten kan ik kopen bij de Lidl voor 25 en 50 eurocent (0.25 en 0.50 euro) om voedsel verspilling tegen te gaan?

'Verspil Mij Niet!' stickers bij de Lidl om geld te besparen en minder te verspillen. Super goedkoop boodschappen doen bij de Lidl.
‘Verspil Mij Niet!’ stickers bij de Lidl om geld te besparen en minder te verspillen

De producten die op de laatste dag van de houdbaarheid zijn, krijgen een felle kleur ‘Verspil Mij Niet!’ sticker op de verpakking. Vers vlees/vis en vega op de dag van de houdbaarheid kan je vanaf vandaag voor 50 eurocent (0.50 euro) kopen. De overige categorieën kun je nog goedkoper voor 25 eurocent (0.25 euro) kopen:

  • Brood;
  • Ultra vers;
  • Koeling;
  • Diepvries;
  • Kruidenierswaren.
Overzicht super goedkoop boodschappen doen bij de Lidl voor 'Samen Tegen Voedsel verspilling'
Overzicht super goedkoop boodschappen doen bij de Lidl voor ‘Samen Tegen Voedsel verspilling’

Groente en fruit verrassingsbox van 2 kilo kopen via de ‘Too Good To Go’ app van de Lidl

Groente en fruit bij de Lidl op de dag van de houdbaarheid krijgen geen ‘Verspil Mij Niet!’ stickers. In plaats daarvan kan je via de ‘Too Good To Go’ app een groente en fruit verrassingsbox van twee kilogram bestellen voor slechts 2.99 euro per box. Hiermee kan de Lidl zoveel mogelijk voedsel verspilling tegengaan en profiteer jij van goedkoop groente en fruit. De groente en fruit die je krijgt kan je helaas niet zelf kiezen, dit is een verrassing. De minimale waarde in euro van de box is 9 euro. Dit betekent dat je 2.99 euro betaalt voor de groente en fruit verrassingsbox en hiervoor bijvoorbeeld groente en fruit krijgt met een normale waarde van 12 euro (minimale waarde negen euro).

Groente en fruit verrassingsbox van 2 kilogram kopen via de ‘Too Good To Go’ app van de Lidl

Waarom is de Lidl gestart met het initiatief ‘Samen Tegen Voedsel verspilling’?

De reden waarom de Lidl hiermee begonnen is omdat ze als doel hebben om binnen één jaar de helft minder verspilling te hebben. Dit is natuurlijk een super goed milieubewust initiatief. De Lidl scoort overigens relatief goed op duurzaamheid ten opzichte van andere supermarkten zoals de Albert Heijn. Zeker met dit nieuwe initiatief komt dit het imago van de Lidl wederom ten goede.

Tip 2: de Lidl Plus app om super goedkoop boodschappen te doen bij de Lidl

De Lidl Plus app gebruik ik al een tijdje en is een handige manier om extra geld te besparen. Dankzij de Lidl Plus App kun je namelijk kortingscoupons activeren waardoor je korting krijgt op de verkoopprijs van een product. Daarnaast heb je in de app speciale Lidl plus aanbiedingen die enkel beschikbaar zijn in de app en waarmee je extra geld kunt besparen. De folders van de Lidl kun je ook gemakkelijk inzien in de Lidl Plus app. Hierdoor kun je gemakkelijk via de Lidl Plus app inzien op welke producten je extra geld kunt besparen in de Lidl.

Lees ook: LIDL PLUS APP REVIEW: ENKEL 1% KORTING NA 11 MAANDEN 

Tip 3: Gratis producten sparen of gratis 5% kassabonkorting via de gratis boodschappen meter na inscannen Lidl Plus app digitale klantenkaart

Hoe werkt de gratis boodschappen meter actie bij de Lidl om gratis boodschappen en gratis 5% kassabonkorting te sparen?

Hoe kan ik gratis producten sparen of kassabon korting sparen via de gratis boodschappen meter na inscannen Lidl Plus app. Super goedkoop boodschappen doen.
Hoe kan ik gratis producten sparen of kassabonkorting sparen via de gratis boodschappen meter na inscannen Lidl Plus app?

Bij de Lidl hebben ze vanaf 31-8-2020 t/m 30-9-2020 een actie waarmee je gratis boodschappen kunt sparen of zelfs een gratis 5% kassabonkorting kunt krijgen! Om gratis boodschappen te sparen heb je de Lidl Plus app nodig anders kan je er niet aan mee doen. In de Lidl Plus app zal je vanaf 31-8-2020 een gratis boodschappenmeter kunnen vinden waarmee je kunt bijhouden hoe ver je bent met gratis boodschappen en/of kassabonkorting sparen bij de Lidl. Bij iedere 50 euro aan boodschappen zal je een gratis product krijgen. Tot 250 euro aan boodschappen kun je sparen wat betekent dat je vijf gratis producten kunt sparen. Om dit gratis product of kassabonkorting te krijgen in de Lidl moet je een coupon activeren in de Lidl Plus app.

Tip: wil je naast sparen voor de 5% kassabonkorting via de gratis boodschappen meter daarbovenop ook 6 tot 11% cashback krijgen op jouw kassabon bedrag bij de Lidl? Zie de volgende tip. Deze acties kun je met elkaar combineren om maximaal te profiteren van beide acties.

Gratis producten sparen of gratis 5% kassabon korting via de gratis boodschappen meter na inscannen Lidl Plus app digitale klantenkaart
Gratis producten sparen of gratis 5% kassabonkorting via de gratis boodschappen meter na inscannen Lidl Plus app digitale klantenkaart

Tip 4: afrekenen met de MCO VISA card voor 6 tot 11% cashback t/m september 2020 bij de Lidl

Cashback betekent geld terug. Door in de Lidl supermarkt te betalen met de gratis MCO Midnight Blue VISA card krijg je t/m september 2020 een gratis cashback van 5% op het bedrag op de Lidl kassabon. Als je hierbij ook in combinatie Curve gebruikt, krijg je een extra gratis 1% cashback gedurende de eerste 90 dagen bij alle aankopen bij de Lidl. De combinatie Curve en MCO zorgt hiermee voor een totale gratis cashback van 6% bij de Lidl. De gratis cashback werkt overigens ook bij de Aldi supermarkt t/m september 2020 op precies dezelfde manier.

Tip: als je dagelijks boodschappen doet, koop dan zoveel mogelijk ‘samen tegen voedselverspilling producten’! Hiermee krijg je veel waarde voor je geld. Door de MCO VISA card te gebruiken in combinatie met Curve krijg je korting op korting. Je betaalt dan bijvoorbeeld niet alleen slechts 0.50 eurocent voor biefstukjes maar krijgt daarbovenop ook nog eens een gratis cashback tussen de 6% en 11% afhankelijk van welke MCO VISA card je kiest. Op een bedrag van 10 euro scheelt dit tussen 60 eurocent en 1.10 euro, dit is de moeite waard vind ik.

Als je de MCO Ruby Red VISA card gebruikt krijg je in plaats van 5% cashback, een cashback van 10% t/m september 2020 en ook hierbij krijg je 1% cashback via Curve. De combinatie zorgt hiervoor voor een totale cashback van 11%.

Lees ook: GRATIS CASHBACK: 6% BIJ O.A. LIDL, ALDI EN MCDONALDS’

Conclusie: super goedkoop boodschappen doen bij de Lidl in september

‘Verspil Mij Niet!’ stickers plus groente en fruit verrassingsboxen = super goedkoop boodschappen doen

Vanaf vandaag 27-8-2020 is het super goedkoop om boodschappen te doen bij de Lidl waarbij je producten voor 25 en 50 eurocent (0.25 en 0.50 euro) kunt kopen. Daarnaast is het mogelijk om een groente en fruit verrassingsbox van 2 kilo te kopen bij de Lidl via de ‘Too Good To Go’ app. Door samen te werken tegen de voedselverspilling is het mogelijk om geld te besparen bij de Lidl op producten die op de dag van houdbaarheid zijn. Dit is ideaal als je elke dag boodschappen doet om het die dag zelf op te eten/drinken. Voor mensen die wekelijks boodschappen doen is het daarom logischerwijs minder interessant.

Gratis boodschappen en 5% kassabonkorting sparen dankzij de Lidl Plus app

Vanaf 31-8-2020 t/m 30-9-2020 is het mogelijk om gratis producten te sparen of een kassabonkorting van 5% te sparen via de gratis boodschappen meter in de Lidl Plus app. Deze actie werkt logischerwijs ook met bovenstaande 25 en 50 eurocent producten omdat je bij iedere 50 euro besteding een gratis product of kassabonkorting krijgt. Ideaal om super goedkoop boodschappen te doen bij de Lidl.

De Lidl Plus app is een ‘must have’ om maximaal geld te besparen bij de Lidl

Als je hiernaast nog meer geld wilt besparen bij het boodschappen doen bij de Lidl zou je de Lidl Plus app kunnen uitproberen als je die nog niet gebruikt. Deze app heb je overigens ook nodig om gratis producten of 5% kassabonkorting te kunnen sparen bij bovenstaande actie. Hiermee kan je dankzij kortingscoupons en Lidl Plus aanbiedingen extra geld besparen.

De MCO VISA card voor 6 tot 11% extra cashback in combinatie met gratis boodschappenmeter actie bij de Lidl

Ten slotte, kun je door te betalen met een MCO VISA card geld terug krijgen in de vorm van 6 tot 11% cashback waardoor korting op korting mogelijk is. Zeker met de actie die loopt van 31-8-2020 t/m 30-9-2020 wordt het super goedkoop om boodschappen te doen bij de Lidl. Niet alleen cashback maar je kunt ook nog 5% kassabonkorting sparen en gratis producten.

Één ding weet ik zeker: ik ga komende maand de Albert Heijn maar even overslaan denk ik…

Hoe doe jij zo goedkoop mogelijk boodschappen bij de Lidl? Ben jij van plan nu vaker boodschappen te gaan doen bij de Lidl vanwege dit duurzame initiatief om voedselverspilling tegen te gaan waarmee je (veel) geld kunt besparen? Ik ben benieuwd, laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Lees ook: RENTE DIGITAAL ALBERT HEIJN KOOPZEGELS SPAREN | HOGE RENTE TIPS


Delen:

3 Antwoorden aan “Lidl: super goedkoop boodschappen in september 🛒 Tips”

  1. Ik heb gisteren al een TGTG-pakket kunnen scoren om vandaag op te halen. Ben erg benieuwd! Ik ga de 250 euro bij de Lidl niet halen, vermoed ik. De gratis producten zijn dan wel weer leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.