Gratis Bitcoin ₿ | 3 tips voor gratis crypto als beginner ✅

Delen:

De koers van Bitcoin en andere crypto “vliegen” de laatste tijd weer omhoog. Overal in het nieuws lees je dat de welbekende ‘Bitcoin’ het erg goed doet. Dit neemt niet weg dat andere crypto zoals ‘Ethereum’ het overigens ook goed doen. Wil je mee kunnen praten met collega’s en vrienden? Of vind je het gewoon leuk om bijvoorbeeld wat gratis Bitcoin in je bezit te hebben? In deze blog drie eenvoudige manieren om gratis aan Bitcoin of andere crypto te komen. Zelf heb ik van al deze manieren gebruik gemaakt om extra gratis crypto te krijgen in mijn crypto portfolio.

Lees ook: GELD ‘MINDSET’ 💶 | KORTING STAAT GELIJK AAN RENDEMENT

Crypto portfolio update 1-12-2020

Zelf heb ik ook crypto in mijn bezit. Om hiervan een eenvoudig overzicht te hebben gebruik ik de ‘Coinmarketcap app’. ‘Bitcoin’ wordt vaak vergeleken met goud en ‘Ethereum’ met zilver. Ik bezit voornamelijk de laatste en geen ‘Bitcoin’ ook al is deze de bekendste. Mijn portfolio verhouding is grotendeels hetzelfde als voorheen met als verandering dat de koersen het grotendeels enorm goed hebben blijven doen sinds mijn laatste update. Zie onderstaande ‘screenshots’ hoe de koersen van de crypto die ik in mijn bezit heb het afgelopen jaar hebben gedaan:

Crypto koersen update
Crypto portfolio update
Crypto portfolio update

Lees ook: mijn vorige Crypto portfolio update van 14 augustus 2020

20 euro cashback via CashbackXL bij Bitpanda om gratis Bitcoin te kopen

Stap 1: maak direct gratis een account aan bij CashbackXL;

Stap 2: zoek naar Bitpanda via CashbackXL waarna je het volgende ziet:

20 euro cashback bij bitpanda.com via CashbackXL
20 euro cashback bij bitpanda.com via CashbackXL

Stap 3: als je vervolgens klikt op Bitpanda dan zie je het volgende hieronder:

20 euro cashback via CashbackXL bij Bitpanda om gratis Bitcoin van te kopen
20 euro cashback via CashbackXL bij Bitpanda om gratis Bitcoin van te kopen
Voorwaarden om cashback te verkrijgen bij Bitpanda via CashbackXL
Voorwaarden om cashback te verkrijgen bij Bitpanda via CashbackXL

Stap 4: Klik op ‘Shop & ontvang cashback’ of ‘Bekijk actie’ om deel te nemen aan de actie.

Stap 5: Maak een account aan bij Bitpanda en koop minimaal 50 euro aan crypto (bijvoorbeeld Bitcoin)

Hierna krijg je 20 euro cashback via CashbackXL. Hiervan zou je gratis bitcoin kunnen kopen. Op een inleg van 50 euro zorgt een cashback van 20 euro voor een rendement van 40% (!). Na de aankoop van 50 euro aan crypto bij Bitpanda kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je crypto direct weer te verkopen.

10 euro gratis starttegoed bij aanmaak van een gratis Bloxx account om gratis crypto te kopen

Bloxx is een volledige Nederlandse app die zeer eenvoudig werkt. Bij Bloxx krijg je 10 euro cadeau om je eerste crypto van te kopen. Je hebt keuze uit zeer veel crypto waaronder Bitcoin. Via Bloxx kun je daarom zeer eenvoudig vanuit de app je eerste 10 euro aan Bitcoin gratis kopen omdat je 10 euro cadeau krijgt als starttegoed. Indien je daarnaast verder niks koopt dan loop je zelf geen risico met eigen geld aangezien je 10 euro gratis krijgt. Je loopt natuurlijk wel risico door koersschommelingen omhoog of omlaag. Het is uiteraard ook mogelijk om je Bitcoin (of andere crypto) direct weer te verkopen en het geld over te maken naar je bankrekening. Indien je het laat staan kun je ook zeggen dat je bijvoorbeeld Bitcoin hebt!

Lees meer: 10 euro gratis starttegoed om Bitcoin te kopen via Bloxx

Gratis crypto verdienen door antwoorden te geven op vragen via Coinbase Earn om gratis Bitcoin te krijgen

In eerdere blogpost heb ik al eens omschreven hoe je volledig gratis crypto kunt verdienen via Coinbase Earn. Door antwoorden op vragen te geven krijg je verschillende gratis crypto. Deze crypto kun je allemaal verkopen om er vervolgens bijvoorbeeld Bitcoin van te kopen of je maakt het geld weer over naar je bankrekening.

Lees meer: gratis crypto verdienen via Coinbase Earn

Conclusie gratis bitcoin verdienen

In deze blog heb ik naast een update van mijn eigen crypto portfolio drie manieren gegeven hoe je gratis Bitcoin kunt krijgen. Deze zijn onder andere de volgende:

  • 20 euro cashback via CashbackXL bij Bitpanda om gratis Bitcoin van te kopen;
  • 10 euro gratis starttegoed bij aanmaak van een gratis Bloxx account om gratis bitcoin te kopen;
  • Gratis crypto verdienen door antwoorden te geven op vragen via Coinbase Earn om gratis bitcoin te kunnen kopen.

Er zullen vast meer manieren zijn om gratis Bitcoin of andere crypto te kopen. De bovenstaande manieren heb ik zelf gebruikt. Heb jij nog tips om gratis Bitcoin te verdienen?

Lees ook: BELEGGEN BONUS ACTIE | GELD OF EEN GRATIS AANDEEL


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.