Cashback tanken auto: tot 24% cashback bij BP terug 🤑

Delen:

Cashback tanken met de auto. Het is nu opnieuw mogelijk om cashback te verdienen bij iedere tankbeurt dankzij Vivid Money. De vorige blog hierover was zeer populair en ik verwacht dat dit nu opnieuw het geval zal zijn. Bij iedere tankbeurt bij Total krijg je t/m 18-4-2021 een cashback van 21% en bij BP krijg je t/m 25-4-2021 een cashback van 24%. De vorige keer was het mogelijk om bij Shell 21% cashback te verdienen. Dit is nu niet meer mogelijk, in plaats daarvan kan je nu bij BP en Total cashback verdienen. Profiteer er opnieuw van zo lang het mogelijk is zou ik zeggen. Hoe dit werkt en hoe je er zelf ook opnieuw van kunt profiteren leer je in deze blog! Het is nu overigens nog interessanter ten opzichte van de vorige keer omdat de maximale cashback is verhoogd naar 250 euro.

Laatste update: 04/04/2021

Cashback bij auto tanken en betalen via Vivid Money betaalpas

De meest hoge cashback verdien je door te tanken bij BP (24% cashback) in plaats van Total (21% cashback). Of dit specifiek voor jou ook het slimste is hangt er natuurlijk vanaf welk tankstation het dichtst bij je in de buurt te vinden is. Indien je dient om te rijden is de winst natuurlijk alweer weg! Bepaal voor jezelf welke het beste past bij jouw situatie.

Lees ook: 21% CASHBACK SHELL BIJ AUTO TANKEN | VIVID MONEY TIP 🤑

24% cashback bij BP t/m 25-4-2021

De maximale cashback is 250 euro die je kunt verdienen. Dit betekent dat de 24% cashback werkt tot een bedrag van grofweg 1041 euro tanken (berekening: 250/24 * 100). Met andere woorden: je ontvangt cashback tot een bedrag van 1041 euro tanken bij de BP in een maand. Om het nog eenvoudiger uit te leggen: op iedere 1 euro die je tankt krijg je 0.24 euro terug via Vivid Money.

24 procent cashback auto tanken BP met Vivid Money
24 procent cashback auto tanken BP met Vivid Money

21% cashback bij Total t/m 18-4-2021

De maximale cashback is 250 euro die je kunt verdienen. Dit betekent dat de 21% cashback werkt tot een bedrag van grofweg 1190 euro tanken (berekening: 250/21 * 100). Met andere woorden: je ontvangt cashback tot een bedrag van 1190 euro tanken bij de Total in een maand. Om het nog eenvoudiger uit te leggen: op iedere 1 euro die je tankt krijg je 0.21 euro terug via Vivid Money.

Indien je die 21% cashback ziet als korting dan krijg je eigenlijk 21% korting op tanken bij de Total. In Nederland kennen we 21% BTW en door te betalen met Vivid Money krijg je 21% cashback. Hierdoor lijkt het alsof je geen BTW hoeft te betalen omdat je 21% van het bedrag dat je tankt terug krijgt via Vivid Money. Dit betaal je natuurlijk wel omdat je daadwerkelijk het volledige bedrag afrekent maar hiervan krijg je vervolgens direct 21% van het tankbedrag terug. Bij BP is het nog gunstiger omdat hierbij de 24% cashback geldt in plaats van 21%.

21 procent cashback auto tanken Total met Vivid Money
21 procent cashback auto tanken Total met Vivid Money

Indien je overigens gebruik maakt van de Curve Card dan kan je de Vivid Money betaalpas virtueel koppelen en vandaag al gebruik maken van deze cashback acties. Dit is natuurlijk absoluut geen vereiste maar wel slim om te combineren als je er het maximale uit wilt halen.

Lees ook: ALLES OVER DE CURVE CARD | TIPS NA ÉÉN JAAR GEBRUIK

Hoe verdien je deze cashback bij het auto tanken? Stappenplan:

Stap 1: meld je gratis aan voor Vivid Money en krijg daarbovenop 20 euro als welkomstcadeau

Je kunt jezelf volledig gratis (zonder bijkomende toekomstige kosten) aanmelden via deze link of door op onderstaande afbeelding te klikken:

Meld jezelf aan en krijg 20 euro als welkomstcadeau + 21% cashback Shell.
Meld jezelf aan en krijg 20 euro als welkomstcadeau.

Vivid Money Super Deals is vernieuwd: nu tot maximaal 250 euro cashback

Door jezelf aan te melden via bovenstaande link kan je maximaal 250 euro cashback verdienen via ‘Super Deals’. Daarbovenop krijg je als nieuwe (gratis) klant 20 euro als welkomstcadeau. Het verdienen van cashback werkt als volgt: in eerste instantie krijg je 30 dagen toegang tot ‘Super Deals’ en de mogelijkheid om tot 50 euro cashback te verdienen. Voor elke succesvol uitgenodigde vriend kan je vervolgens de maximale cashback steeds met 50 euro verhogen tot een maximum van 250 euro. De maximale toegang tot ‘Super Deals’ is 270 of 300 dagen waarbij je voor elke succesvol uitgenodigde vriend 60 dagen extra toegang krijgt. Met andere woorden: indien je jezelf aanmeldt en vervolgens bijvoorbeeld vijf vrienden uitnodigt dan kan je via de combinatie van het welkomstcadeau en de maximale cashback gemakkelijk een totaal van 370 euro verdienen (250 euro cashback + 20 euro als nieuwe klant + 5 * 20 euro voor uitgenodigde vrienden).

Tip: door jezelf aan te melden krijgen wij allebei 20 euro cadeau. Dit geldt ook als jijzelf een vriend uitnodigt, beiden krijgen 20 euro! Er zit overigens geen maximum aan het aantal vrienden dat je kunt uitnodigen: voor elke succesvol uitgenodigde vriend krijgen jij én je vriend 20 euro. Hiernaast krijgen we/jullie allebei toegang tot ‘Super Deals’. De cashback bij BP en Total is een voorbeeld van een ‘Super Deal’. Naast BP en Total kan je op moment van schrijven van deze blog ook cashback krijgen bij andere in Nederland bekende bedrijven zoals: Uber Eats (18%), Deliveroo (17%), C&A (24%), H&M (21%), Puma (17%), Adidas (20%), Nike (15%), Reebok (19%), Peek & Cloppenburg (17%). Hier kun je er meer over lezen hoe Vivid cashback verdienen precies werkt.

Stap 2: betaal met de gratis Vivid Money betaalpas tijdens het tanken bij de BP of Total voor 21% of 24% cashback

Om te kunnen betalen met de Vivid Money betaalpas moet er natuurlijk wel geld op jouw nieuwe gratis Vivid Money betaalrekening staan. Dit kan je doen door geld over te boeken naar je Vivid betaalrekening. Gecompliceerder dan dit is het niet.

Het is ook mogelijk om je Vivid Money betaalpas te koppelen aan Curve om op die manier te betalen. Dat doe ik zelf maar dat is absoluut niet nodig om van de BP / Total cashback te profiteren bij het tanken. Het werkt ook prima zonder Curve.

Stap 3: je ontvang automatisch 21 of 24% cashback in de vorm van ‘stock rewards’

Je kunt dit direct claimen door op ‘redeem’ klikken. Hiermee krijg je direct in plaats van ‘stock rewards’ gewoon geld op je gratis Vivid betaalrekening. Dit kan je vervolgens gebruiken om mee te tanken bij de BP / Total of door het gewoon naar je eigen standaard Nederlandse betaalrekening over te maken.

Het leuke van ‘stock rewards’ is dat je kunt kiezen in welk aandeel je je cashback wilt ontvangen. Zelf heb ik gekozen voor Tesla. Indien dat aandeel meer waard wordt dan wordt mijn cashback ook meer waard. Indien het aandeel daarentegen minder waard wordt dan blijft de cashback wel gewoon evenveel. Het wordt niet minder! Dat is het geinige van de ‘stock rewards’ functie bij Vivid Money.


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen .

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.