Gratis Amazon Prime en €30 cadeau | 3 stappenplan 🤑

Delen:

Gratis Amazon Prime stappenplan en €20 + €10 euro cadeau in combinatie met N26 en Amazon app

Lees ook: VIVID CRYPTO | GRATIS CRYPTO KOPEN + VERKOPEN & 20 EURO

Laatste update: 18-6-2021

Stap 1: meld je aan als gratis N26 klant en krijg 20 euro cadeau

Ben je al een bestaande (gratis) klant van N26? Sla deze stap dan over en ga naar stap 2. Voor mijzelf was dit het geval.

Meld je direct aan bij N26 om een gratis betaalrekening te openen zonder terugkerende kosten. Gebruik tijdens jouw registratie de volgende promotiecode: N26NL20

Let op: deze promotiecode is te gebruiken t/m 24 juni 2021. Dankzij de promotiecode ontvang je 20 euro cadeau. Dit krijg je automatisch op je gratis N26 betaalrekening gestort nadat je zelf eerst 20 euro hebt besteed. Hiermee krijg je 100% cashback op de eerste 20 euro die uitgeeft via jouw gratis N26 betaalrekening.

In deze video van N26 leggen ze uit hoe je jezelf simpel kunt registeren:

Meld je aan als gratis N26 klant en krijg 20 euro cadeau met de promotiecode N26NL20

Stap 2: gebruik als betaalmethode N26 om zes maanden gratis Amazon Prime te krijgen t.w.v. 17.94 euro

De gratis Amazon prime actie van N26 is geldig vanaf 17-6-2021 t/m 31-7-2021. Het werkt heel eenvoudig: je sluit een Amazon Prime abonnement af én gebruikt als betalingsmethode de N26 Mastercard. Zo simpel is het in principe. Hierna krijg je zes maanden lang steeds 100% cashback op het abonnement bedrag (=gratis). Normaal gesproken kost een Amazon Prime abonnement 2.99 euro per maand; dit heeft een totale waarde van zes maanden * 2.99 euro = 17.94 euro. De voorwaarden kan je rustig nalezen door hier te klikken en omlaag te scrollen tot je een sterretje * tegenkomt met lichtgrijze tekst.

Indien je nog nooit een Amazon Prime abonnement hebt gehad dan zijn je eerste 30 dagen altijd gratis. Bij mijzelf was dit het geval. Amazon noemt dit een ’trial period’. Indien je hierbij de zes maanden gratis Amazon Prime via de N26 actie optelt dan heb je in totaal 7 maanden gratis Amazon Prime. Het is wel belangrijk dat jouw eerste betaling voor Amazon Prime uiterlijk plaatsvindt op 31-8-2021. Zelf heb ik vandaag (18-6-2021) een Amazon Prime abonnement afgesloten met een ’trial period’. Dit betekent dat mijn eerste betaling plaats zal vinden op 18-7-2021. Hiermee voldoe ik logischerwijs aan de voorwaarden.

Stap 3: gebruik de Amazon app en gebruik bij betaling een promotiecode voor 10 euro korting

Indien je via Amazon vanuit de Amazon app iets bestelt vanaf 40 euro dan krijg je 10 euro korting bij je eerste aankoop in combinatie met Amazon Prime. Als je stap 2 net hebt doorlopen hierboven dan heb je nu Amazon Prime en kom je hiervoor in aanmerking. De kortingscode is: PRIMEDAY2021

Hier kan je lezen hoe het precies werkt op de website van Amazon en de overige voorwaarden nalezen.

Bovenstaande kortingscode is geldig van 4 juni 2021 t/m 30 juni 2021.

Zelf ga ik deze kortingscode binnenkort gebruiken aangezien ik sinds vandaag Amazon Prime heb.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.