50 euro cadeau bij openen gratis N26 bankrekening 🤑

Delen:

50 euro cadeau N26 stappenplan

Stap 1: meld je direct gratis aan

Via deze link kan je volledig gratis een N26 Bank betaalrekening aanmaken. Indien ze alsnog vragen om een referral code type dan: hendrika9792

Doorloop de stappen en binnen 5 minuten heb je een gratis account aangemaakt.

Normaal gesproken krijg je binnen grofweg een kwartier na de gratis registratie al bericht dat rekening succesvol geopend is.

Heb je al een N26 bankrekening? Overweeg dan om zelf vrienden uit te nodigen. Zowel jij als je vriend(en) krijgen hiermee namelijk vijftig euro cadeau!

Let op: deze actie is geldig t/m 31 juli 2021. Indien je besluit om jezelf vandaag aan te melden krijg je alsnog de 50 euro als je voldoet aan de actievoorwaarden.

Lees hier de actievoorwaarden.

Laatste update: 31-7-2021

Lees ook: TOO GOOD TO GO APP: 13% CASHBACK EN 20 EURO CADEAU 🛒

Stap 2: hoe krijg je 50 euro cadeau?

Het werkt heel simpel: gebruik de N26 betaalpas en geef hiermee 50 euro uit aan bijvoorbeeld boodschappen. Hiermee voldoe je al aan de voorwaarden. Hierna krijg je via N26 50 euro cashback retour op je N26 betaalrekening. Met andere woorden: 50 euro gratis cadeau via N26.

In de meeste gevallen krijg je de 50 euro al cadeau na één dag! Hierna kan je dit zonder problemen overmaken naar jouw eigen bankrekening welke je gewend bent.

Tip: koop iets goedkoops in bijvoorbeeld supermarkt en pin 50 euro bij aan de kassa. Hiermee voldoe je ook aan de actievoorwaarden! Hiermee bewaar je je 50 euro in je portemonnee en krijg je alsnog 50 euro cadeau op je N26 bankrekening.

Stap 3: Klaar! & bonus tip

Normaal gesproken moet je overigens wachten tot je jouw gratis N26 betaalpas hebt ontvangen voordat je bovenstaande stap 2 kunt voltooien. Indien je daarentegen daarop niet wilt wachten kan je ook overwegen om gebruik te maken van gratis Curve. Hiermee kan je jouw N26 pasje alvast toevoegen aan bijvoorbeeld Google Pay of Apple Pay om vervolgens daarmee te betalen. Hierdoor heb je je 50 euro cadeau nog sneller op je N26 bankrekening.


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb wordt over geschreven.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.