Too Good To Go app: 13% cashback en 20 euro cadeau

Delen:

Je hebt er vast al eens van gehoord: de ‘Too Good To Go’ app. Letterlijk vertaald betekent dit: te goed om weg te gooien. Het is een app die voedselverspilling tegen wilt gaan. Dit doen ze door samen te werken met bijvoorbeeld bakkers en supermarkten bij jou in de buurt. Die bieden je vervolgens een door hen samengesteld “verrassingspakket” aan voedsel. Verrassingspakket zegt het al maar het is niet mogelijk om zelf te bepalen wat je in een ‘Too Good To Go’ voedingspakket zult krijgen. Als je bijvoorbeeld een groente & fruit box koopt of een box bij de bakker dan weet je i.i.g. het type product dat je zult krijgen. Desalniettemin een goed initiatief natuurlijk dat super is voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Daar komt bij dat het sinds kort mogelijk is om 13% cashback te krijgen in combinatie met Vivid Money.

Laatste update: 31-7-2021

Lees ook: 50 EURO CADEAU BIJ OPENEN GRATIS N26 BANKREKENING 🤑

Stappenplan 13% cashback ‘Too Good To Go’ app en 20 euro cadeau

Stap 1: meld je direct aan voor een gratis Vivid Money betaalrekening en krijg 20 euro cadeau

Om in aanmerking te komen voor de 13% cashback en 20 euro cadeau moet je een gratis klant van Vivid Money zijn. Indien je al een gratis Vivid Money account hebt dan kan je direct overgaan naar stap 2 hieronder.

13 procent cashback in de 'Too Good To Go' app indien je betaalt met de gratis Vivid Money betaalpas
13 procent cashback in de ‘Too Good To Go’ app indien je betaalt met de gratis Vivid Money betaalpas

Klik hier om jezelf aan te melden (een Nederlands mobiele telefoon nummer vul je in als: +31 6 12 34 56 78 en aan elkaar geschreven). Na besteding van 20 euro met de gratis Vivid Money betaalpas krijg je 20 euro cadeau. Indien je zelf mensen uitnodigt krijgen die ook 20 euro cadeau, net als jij die opnieuw krijgt voor elke succesvolle uitnodiging (zonder limiet).

20 euro cadeau Vivid Money als nieuwe gratis klant
20 euro cadeau Vivid Money als nieuwe gratis klant

Stap 2: voeg de gratis Vivid Money betaalpas toe aan Google Pay of Apple Pay of Curve

Indien je direct aan de slag wilt om te profiteren van de 13% cashback is het slim om de gratis Vivid Money betaalkaart toe te voegen aan Google Pay of Apple Pay. Hiermee kan je namelijk via Apple Pay of Google Pay een betaling doen met de virtuele Vivid Money betaalpas in de ‘Too Good To Go’ app. Anders moet je wachten tot je de gratis Vivid Money betaalpas op je deurmat geleverd hebt gekregen. Dit kan ook natuurlijk en is misschien ook wel het makkelijkste indien je liever geen gebruik maakt van Google Pay en/of Apple Pay.

Het is overigens ook mogelijk om de virtuele Vivid Money betaalpas toe te voegen aan Curve indien je dat al hebt. Vervolgens is het mogelijk om Curve toe te voegen aan Google Pay en/of Apple Pay. Dit werkt ook!

Vergeet natuurlijk niet om eenvoudig wat geld op je gratis Vivid Money betaalrekening te zetten (dit is gratis). Anders zal een betaling met de Vivid Money betaalpas logischerwijs mislukken.

Stap 3: download de ‘Too Good To Go’ app en gebruik de Vivid Money betaalpas om te betalen vanuit de app

Ben je klaar om te betalen met de gratis virtuele of fysieke Vivid Money betaalpas? Download dan de ‘Too Good To Go’ app! Creëer een gratis account en je kunt hierna inloggen.

Zoek vervolgens in de ‘Too Good To Go’ app naar een afgeprijsd voedingspakket die je wel wat lijkt. Een voorbeeld is een Groente & Fruit pakket van de Lidl ter waarde van 8.99 euro. Zoals je ziet is deze afgeprijsd naar 2.99 euro (grofweg 66% korting!). In het voorbeeld hieronder is deze ‘uitverkocht’. Normaal gesproken kan je onderaan klikken op bestellen. Bij het bestellen, kies er dan voor om te betalen met de Vivid Money betaalpas. Hierna krijg je een melding vanuit de Vivid Money app dat je 13% cashback hebt gekregen na de bestelling van je Groente & Fruit box van de Lidl. Dit betekent dat de 2.99 euro box nog slechts 2.60 euro kost. Indien je dat bedrag na cashback vergelijkt met de waarde van 8.99 euro dan heb je in principe 71% korting gehad! Zo simpel werkt het.

Lidl Groente & Fruit box in de Too Good To Go app
Lidl Groente & Fruit box in de ‘Too Good To Go’ app

Aangezien je als nieuwe gratis klant van Vivid Money 20 euro cadeau krijgt betekent dit dat je daarvan zeven Groente & Fruit boxen gratis kunt krijgen van de Lidl. Indien je kiest voor een ander voedingspakket die duurder of goedkoper is dan is de berekening daarvan natuurlijk anders maar je zult het vast begrijpen. Ik zou zeggen: eet smakelijk!

Eerst een review lezen over een ‘Too Good to Go’ box van specifiek de Lidl Groente & Fruit box? Klik dan hier en hier voor een tweetal blogs van collega blogger Gierige Gerda.


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb wordt over geschreven.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.