Vivid Classes: gratis leren beleggen en €20 startgeld 📈

Delen:

Nieuw: Vivid Classes. Hiermee kan je gratis leren over beleggen. Heb je geen verstand van beleggen dan zou dit een manier kunnen zijn om er meer te weten over te komen. Het zijn simpelweg lessen vanuit de Vivid Money app over beleggen. Om deze te kunnen doen moet je een gratis Vivid Money account hebben. Bijkomend voordeel van een gratis Vivid Money account is 20 euro cadeau bij gratis opening ervan + een gratis metalen bankpasje (als nieuwe gratis klant). In deze blog een stappenplan hoe je kunt leren beleggen door middel van Vivid Classes.

Laatste update: 15 augustus 2021

Nieuw - Vivid Classes in de gratis Vivid Money app om te leren beleggen
Nieuw – Vivid Classes in de gratis Vivid Money app om te leren beleggen

Lees ook: VIVID CRYPTO | GRATIS CRYPTO KOPEN + VERKOPEN & 20 EURO

Stappenplan Vivid Classes: lessen over beleggen in de Vivid Money app

1. Maak direct een gratis account bij Vivid Money:

Klik hier om jezelf aan te melden (een Nederlands mobiele telefoon nummer vul je in als: +31 6 12 34 56 78 en aan elkaar geschreven). Na besteding van 20 euro met de gratis Vivid Money betaalpas krijg je 20 euro cadeau. Indien je zelf mensen uitnodigt krijgen die ook 20 euro cadeau, net als jij die opnieuw krijgt voor elke succesvolle uitnodiging (zonder limiet).

20 euro cadeau Vivid Money als nieuwe gratis klant
20 euro cadeau Vivid Money als nieuwe gratis klant

2. Klik in de Vivid Money app op ‘Invest’ rechtsonder en hierna op ‘Classes’ boven in de app:

Leer beleggen via Vivid Classes in de Vivid Money app door op 'Invest' te klikken en hierna op 'Classes'
Leer beleggen via Vivid Classes in de Vivid Money app door op ‘Invest’ te klikken en hierna op ‘Classes’

3. Start met les één van in totaal zes lessen over beleggen:

Zie onderstaande ‘screenshots’ welke gratis Vivid Money beleggen lessen je allemaal kunt volgen:

Les 1 tot en met 3 over gratis leren beleggen
Vivid Classes les 1 tot en met 3 over gratis leren beleggen
Les 4 tot en met 6 over gratis leren beleggen
Vivid Classes les 4 tot en met 6 over gratis leren beleggen

Lees ook: GRATIS CRYPTO VERDIENEN T.W.V. +/- 35 EURO | COINBASE EARN


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.