Zomer krasfeest AH: gratis of hoge korting | mijn ervaring

Delen:

Het zomer krasfeest bij AH is van 2 augustus t/m 29 augustus 2021. Bij iedere 20 euro aan boodschappen krijg je een gratis kraskaart van Albert Heijn. Afgelopen week hebben wij voor meer dan 100 euro boodschappen gedaan via AH online boodschappen. Hierdoor hebben wij vijf Albert Heijn zomer kraskaarten gekregen. In deze blog leg ik uit of ik het de moeite waard vind of niet inclusief een overzicht van welke producten je allemaal gratis of met hoge korting kunt krijgen.

Wil je meer lezen over het zomer krasfeest op de officiële website van Albert Heijn? Klik dan hier en hier.

Laatste update: 9 augustus 2021

Lees ook: ONLINE BOODSCHAPPEN ALBERT HEIJN REVIEW | ONZE ERVARING

Het werkt eenvoudig:

AH zomer krasfeest stappenplan
AH zomer krasfeest stappenplan

Wat heb ik gratis gekregen dankzij het zomer krasfeest bij Albert Heijn?

In totaal heb ik ter waarde van 12.17 euro aan boodschappen cadeau gekregen tijdens het Albert Heijn zomer krasfeest in de eerste week. Indien ik dit zou vertalen naar korting op basis van 100 euro aan boodschappen dan zou dit 12.17% korting zijn. Persoonlijk vind ik dit de moeite waard om te zo’n kraskaart open te krassen.

Wat hebben jullie gratis gekregen dankzij de zomer kraskaarten in de eerste week van het AH zomer krasfeest? Ik ben benieuwd, laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Waarop heb ik hoge korting gekregen dankzij het AH zomer krasfeest?

De 1+1 gratis als cadeau uit de kraskaart kan je zien als 50% korting omdat ik 100% van een product moet kopen om er eentje gratis te krijgen. Met andere woorden: ik koop beide producten met 50% korting, dit komt op hetzelfde neer.

Let op: de 1+1 gratis korting via de AH zomer kraskaart kan je slechts eenmalig gebruiken. Je kunt als voorbeeld dus niet 4 stuks halen in de verwachting dat je twee keer 1+1 gratis krijgt. Dit werkt niet want de persoonlijke korting die je krijgt blijft gelijk.

Wat hebben jullie als 1+1 gratis gekregen bij het krassen van de AH zomer kraskaarten in de eerste week van het Albert Heijn zomer krasfeest? Ik ben benieuwd, laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Welke producten kan je gratis krijgen of als 1+1? Een overzicht:

Een overzicht van welke producten je allemaal kunt winnen tijdens het AH zomer krasfeest en kan je hier vinden. Het zijn 447 verschillende producten, grote kans dat je hierom niet dezelfde producten gratis en/of als 1+1 zult krijgen.

Een bijzonder interessante actie als je het mij vraagt. Op basis van mijn vijf kraskaarten zal ik t.w.v. 5.08 + 12.17 euro = 17.25 euro aan boodschappen cadeau krijgen. Dit is bijna 20% van de waarde in vergelijking met de boodschappen waarde van 100 euro waarmee ik vijf kraskaarten kreeg.

Lees ook: ONLINE BOODSCHAPPEN DOEN DOOR TWEEDE CORONAGOLF 🛒

Delen:

3 Antwoorden aan “Zomer krasfeest AH: gratis of hoge korting | mijn ervaring”

 1. Wat ik niet kan vinden is of deze actie ook in combinatie met bonus werkt.
  Deze week heb ik een kaart van Alpro 50% korting en 15% korting in mijn persoonlijke bonusbox.
  Volgende week heb ik Santa Maria 15% korting in mijn persoonlijke bonusbox en ik heb een kaartje van 1 + 1.

  Het zou wel erg gunstig zijn als dat samen zou gaan.

  1. Hallo Tineke,

   Ik denk dat dit wel gewoon zou moeten werken. Met 50% korting bedoel je denk ik 1+1 gratis? Als dat product 15% korting heeft dankzij de persoonlijke bonusbox dan betaal je dus minder voor dat ene product die je wel betaald en de andere krijg je logischerwijs gratis (1+1).

 2. als je een kraskaart hebt…nou dan moet je naar een groter filiaal om het in te kunnen leveren. wat een actie zeg. belachelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.