Curve Metal card- "de meest premium versie van de Curve cards".png

Curve Metal card: “de meest premium Curve card”

Delen:

Dankzij Curve heb ik gratis een twaalf maanden Curve Metal card abonnement t.w.v. 14,99/per maand gekregen. Deze blog betreft een samenwerking met Curve. Zoals jullie weten ben ik al geruime tijd een enthousiaste gebruiker van de gratis Curve Blue card; hierover heb ik een uitgebreide review geschreven en verschillende andere blogs geschreven.

Heb je interesse in de gratis Curve Blue card of de Curve Metal card? Klik dan hier om er één aan te vragen en krijg 5 euro gratis cadeau om te besteden met de pas. De Curve Blue card is de gratis variant waarmee je Curve kunt leren gebruiken. Indien het je bevalt kan je hierna altijd later upgraden naar Curve Black of Curve Metal. Indien je niet upgrade heb je met de Curve Blue card ook veel voordelen en functies. De Curve Blue card zal voor de meeste mensen denk ik hierom voldoende zijn.

De voor mijzelf belangrijkste voordelen van Curve Metal t.o.v. de gratis Curve Card Blue

In deze blog focus ik enkel op de voordelen waarvan ik zelf voornamelijk gebruik maak. De overigen voordelen en/of functies heb ik zelf nog niet gebruikt of nodig gehad.

De voor mij voornaamste twee voordelen zijn als volgt:

1% cashback bij zes verschillende bedrijven

1% cashback bij Amazon, Zara, H&M, Booking.com, Lidl en McDonalds dankzij de Curve metal card
1% cashback bij Amazon, Zara, H&M, Booking.com, Lidl en McDonalds

Het voordeel van Curve Metal is dat je 1% cashback krijgt bij zes verschillende bedrijven. Zelf heb ik voor de bovenstaande zes bedrijven gekozen. Een volledig overzicht van bedrijven waaruit je kunt kiezen kan je hier raadplegen.

Bij de gratis Curve Blue card heb je 1% cashback bij drie verschillende bedrijven en is dit enkel van toepassing in de eerste maand als je nieuwe klant bent. Bij Curve Metal is het onbeperkt van toepassing zonder tijdslimiet.

Onbeperkt transacties omzetten naar een andere pas voor extra cashback

Het voordeel van Curve Metal is dat ik vrijwel onbeperkt ’time travel’ kan doen met transacties. Hiermee kan ik de pas wijzigen waarmee ik een betaling heb gedaan. Hoe dit precies werkt heb ik al eens in deze blog omschreven. Mijn betalingen via de Curve Metal card worden in eerste instantie altijd geboekt op mijn ING creditcard. Door middel van ‘Go Back in Time’ verander ik de ING creditcard naar m’n Crypto.com VISA Ruby Steel card. Hierdoor verdien ik tot 4% cashback (1% via de Curve Card, 1% via de ‘friend referral’ actie en 2% via de Crypto.com VISA Ruby Steel card). 

Bij de gratis Curve Blue card zit er een maximum aan de hoeveelheid transacties in euro. Dit maximum is overigens niet gemakkelijk te bereiken. Zelf vond ik dit alvorens ik de Curve Metal card kreeg al ruim voldoende. Bij normaal gebruik heb je voldoende aan de Curve Blue card.

De verschillen tussen de drie pasjes van Curve: Curve Blue, Curve Black en Curve Metal

Hieronder heb ik drie ‘screenshots’ neergezet met daarin een overview van de verschillen tussen de drie Curve pasjes. Door deze verschillen te bestuderen kan je voor jezelf beslissen of een upgrade voor jou specifiek interessant is of dat je voldoende hebt aan de gratis Curve Blue variant. Indien je de verschillen daarentegen rechtstreeks wilt raadplegen op de website van Curve, klik dan hier.

Overview verschillen tussen de Curve pasjes 1 van 3
Overview verschillen tussen de Curve pasjes 1 van 3
Overview verschillen tussen de Curve pasjes 2 van 3
Overview verschillen tussen de Curve pasjes 2 van 3
Overview verschillen tussen de Curve pasjes 3 van 3
Overview verschillen tussen de Curve pasjes 3 van 3
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.